News: Paylike joins forces with Lunar

Kontakta oss

Vi är alltid redo att komma i kontakt

Hack Kampmanns Plads 10, Aarhus, Danmark

hello@paylike.seeller+44 1403 540174

Kundservicepolicy och öppettider

Vi uppmanar dig att skriva oss på e-post för tydlig och friktionsfri kommunikation. Vi erbjuder telefonsupport, men av säkerhetsskäl besvarar vi inte frågor om specifika konton, supportfall eller liknande. Via telefon kan vi svara på allmänna frågor, såsom prissättning, allmänna villkor och integration.

Öppettider och tillgänglighet

Måndag till Fredag: 9-16 CET

Vår vanliga svarstid på e-post är mellan 5 minuter och 3 timmar. Du får ofta ett e-postsvar utanför våra öppettider och över helgen från en av de dedikerade medlemmarna av vår personal.

Lite om oss

Paylike är en modern betalningsplattform som är så lätt att använda att vem som helst kan börja acceptera betalningar inom några minuter. Paylike är byggt av e-handelsentusiaster och utvecklare med ett "API-först" tankesätt som gör nästan allt möjligt.

... och lite historia

Vi började i tidiga 2015 och har sedan dess fortsatt att utöka vår kundbas och funktionalitet samtidigt som vi behåller den grundläggande idén att integrera betalningar online borde vara lika enkelt som att skicka ett mejl. Bank-världen är inte alltid enkel och logisk men vi är stolta över att förenkla den och göra det förståeligt så du kan fokusera på ditt företag.

Bankpartner

Banktjänster tillhandahålls av Clearhaus A/S (FT-nr. 22006) som är auktoriserade av den Danska Finansinspektionen och är en Principal Medlem hos Mastercard och Visa.

Jobb

Paylike förändrar betalningsindustrin på nätet och gör det lättare än någonsin att få betalt online. Bli en del av uppdraget genom att ansöka om ett av våra lediga jobb.

Se våra kundcaseellerUtforska våra partners