Betalningslänkar

Betalningslänkar är det enklaste sättet att acceptera betalningar med Visa, Mastercard eller Maestro-kort. Funktionen är tillgänglig direkt från Paylikes kontrollpanel.

Det tar mindre än en minut att generera en och du kan omedelbart acceptera kreditkortstransaktioner med den. Skicka den till dina kunder, t.ex. via e-post, och få betalt utan någon integration!

Betalningslänk popup

Du kan välja vilken valuta som helst, ange din egen referens och text som visas på betalningssidan tillsammans med webbadressen du vill omdirigera dina kunder till efter en slutförd transaktion. Du kommer att få beloppet till ditt Paylike konto direkt efter en lyckad transaktion.

Hur man genererar en anpassad betalningslänk

Steg 1 - Skapa en ny betalningslänk

I kontrollpanelen för Paylike, klicka på ikonen för betalningslänkar för att öppna formuläret för nya betalningslänkar.

Skapa en ny betalningslänk

Steg 2 - Fyll i formuläret för betalningslänkar

Du kan välja en av de 153 tillgängliga valutorna att ta emot din betalning i. Ange den referens du vill visa din kund och texten som ska visas på betalningssidan. Slutligen kan du ange en URL till den sida du vill att kunden ska omdirigeras till efter transaktionen.

Fyll i formuläret för betalningslänkar

Steg 3 - Kopiera betalningslänken och ge den till dina kunder

Du är nu redo att acceptera betalningar via din betalningslänk. Kopiera den automatiskt genererade URL:en längst ner på sidan och presentera den för dina kunder. Transaktionerna som görs med den kommer direkt till ditt Paylike-konto.

Kopiera betalningslänken och ge den till dina kunder

Registrera dig gratis och prova denna funktion idag!